Pályázatok

A kedvezményezett neve: Ökotechnik Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Gyakornok foglalkoztatása az Ökotechnik Kft-nél

A szerződött támogatás összege: 4.360.500.-

A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Ökotechnik Kft-t magyar és osztrák magánszemélyek alapították 1998-ban. Fő tevékenységi köre a környezetvédelem, szennyvíztisztítás és ipari létesítmények gép-berendezéseinek forgalmazása, márkaképviseletre és gépek szervizelésének ellátása. Kereskedelmi és szerviz tevékenységünk színvonalát folyamatosan fejlesztve 2004-től bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert.

Tevékenységeik, szolgáltatásaik, termékeik bemutatása:

Társaságunk fő tevékenységi köre:

Az ÖKOTECHNIK Kft. a következő beszállítók kizárólagos magyarországi képviselete, amelyeket teljes körűen, üzembe helyezéssel, szervizeléssel, garanciális javítással, alkatrész készletezéssel forgalmazzuk.

Felhasználási terület:

• Szennyvíztisztító telepek légbefúvás

• Ivóvízkezelés szűrő tisztítás

• Vegyiparitechnológia, gázok, elegyek szállítása, ipari levegő szállítás

• Hőerőművek, biogáz szállítás

A tevékenységi területünkön a gép- és berendezéskínálatot folyamatosan bővítettük és kaptuk meg a márka képviseleti jogot az alábbi gépekre:

• ROBUSCHI fúvók

• FPZ oldalcsatornás fúvók

• PIERALISI dekanterek

• OTT komplett levegőztető elemek

• SATTLER biogáz tartály, biogáz gyűjtő és hasznosító rendszerek

• GASTECHNIK HIMMEL gázfáklyák és nyomásfokozók

• FIBERCONCEPT járórácsok és biztonsági padlók

• HOMA ipari szivattyúk és keverők

• W+AT szalagszűrő prés, iszapvíztelenítő

 Az értékesített gépekre ellátjuk a garanciális és garancia időn túli szerviz és karbantartási, javítási feladatokat. A szerviz korszerű diagnosztikai műszerekkel és készülékekkel felszerelt.

Megrendelőink igényének maradéktalanul történő kielégítése, amivel szeretnénk hozzájárulni a beruházások sikeres megvalósításához.

Üzleti stratégiánk , hogy a megrendelőink igényeinek mindenkor meg kell felelni. Feladatunknak tekintjük, hogy munkatársainkat felkészítsük a minőségirányítási rendszer követelményeinek befogadására, megértésére és velük közösen fejlesszük társaságunk működését.

A bevezetett minőségirányítási rendszert a versenyképességünk, valamint a megrendelők bizalmának és elégedettségének növeléséhez egy nagyon fontos eszköznek tekintjük.

A megszerzett bizalmat pedig, a rendszer követelményeinek következetes betartásával és szakmai tudásunk továbbfejlesztésével kívánjuk tartós, stabil és kiszámítható, társaságunk jövőjét biztosító kapcsolattá alakítani.

Piaci részesedésünk termékektől függően eltérő, 15 – 40%, mely a szolgáltatások színvonalának növelésével bővülhet. Az elmúlt években a szervíz részleg egyre több megrendelést kapott, és ez a kereskedelem gyengülésekor sem esett vissza, sőt, rendszeres, kiszámítható bevételi forrása lett cégünknek. Mivel a kereskedelmi megrendelések leginkább állami pályázati munkákhoz kapcsolódnak, ezért azok hullámzóak, míg ezzel szemben a szervíz kiegyensúlyozott, stabil, és állandó bevételt jelent, ezért a megnövekedett munkák megtartása és növelése érdekében bővítenénk létszámunkat elsősorban szervízvezetőnk mellé egy helyettessel, akit a gyakornoki program keretén belül foglalkoztatnánk.

Jelenlegi szervíivezetőnk 2004. óta áll cégünk alkalmazásában, nagy tapasztalattal és rutinnal rendelkezik. Jelenleg ő tartja a szervízrészleg minden

partnerével a kapcsolatot, szervezi a munkák és munkavállalók beosztását, tehát kiváló lehetőség az ifjú munkaerő számára, hogy az együttműködés során megtanulhasson mindent ami ezzel a munkakörrel kapcsolatos ahhoz, hogy a későbbiekben önállóan is tudjon dolgozni. Ehhez természetesen biztosítanánk egy versenyképes fizetést és minden eszközt, ami a munkavégzéshez szükséges.

A projekt megvalósítása során alkalmazott gyakornok végzettsége gépgyártástechnológiai technikus. ( OKJ-ban meghatározott azonosító száma:   545210100000000 azonosító számú)

A vállalati gyakornoki kapcsolattartó Gombár László

Megvalósítási hely: 5000 Szolnok, József Attila út 82. szám alatti iroda (székhely) és 5000 Szolnok Raktár út 2. szám alatti műhely (telephely), mindkét hely aalkalmas a gyakornoki munka végzésére.

A projektben 1 gyakornokot veszünk fel, aki szervíztechnikus területen szerez tapasztalatot cégünknél.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés),: 2020.03.22. - projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2019-04109

palyazatok-p2