Az Ökotechnik Kft-t osztrák és magyar magánszemélyes alapították 1998-ban. Fő tevékenységi köre a környezetvédelem, szennyvíztisztítás és ipari létesítmények gép-berendezéseinek forgalmazása, márkaképviseletre és gépek szervizelésének ellátása.
Kereskedelmi és szerviz tevékenységünk színvonalát folyamatosan fejlesztve 2004-től bevezettük az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszert.

 

 

pdf Letölthető anyagunk:
Tanúsítvány 2016

Megnézem

 


Társaságunk fő tevékenységi köre:
Az ÖKOTECHNIK Kft. a következő beszállítók kizárólagos magyarországi képviselete, amelyeket teljes körűen, üzembe helyezéssel, szervizeléssel, garanciális javítással, alkatrész készletezéssel forgalmazzuk.


Felhasználási terület:

 • Szennyvíztisztító telepek légbefúvás
 • Ivóvízkezelés szűrő tisztítás
 • Vegyiparitechnológia, gázok, elegyek szállítása, ipari levegő szállítás
 • Hőerőművek, biogáz szállítás

 

A tevékenységi területünkön a gép- és berendezéskínálatot folyamatosan bővítettük és kaptuk meg a márka képviseleti jogot az alábbi gépekre:

 • ROBUSCHI fúvók
 • FPZ oldalcsatornás fúvók
 • PIERALISI dekanterek
 • OTT komplett levegőztető elemek
 • SATTLER biogáz tartály, biogáz gyűjtő és hasznosító rendszerek
 • GASTECHNIK HIMMEL gázfáklyák és nyomásfokozók
 • FIBERCONCEPT járórácsok és biztonsági padlók
 • HOMA ipari szivattyúk és keverők

 

Az értékesített gépekre ellátjuk a garanciális és garancia időn túli szerviz és karbantartási, javítási feladatokat. A szerviz korszerű diagnosztikai műszerekkel és készülékekkel felszerelt.
Megrendelőink igényének maradéktalanul történő kielégítése, amivel szeretnénk hozzájárulni a beruházások sikeres megvalósításához.
Üzleti stratégiánk , hogy a megrendelőink igényeinek mindenkor meg kell felelni. Feladatunknak tekintjük, hogy munkatársainkat felkészítsük a minőségirányítási rendszer követelményeinek befogadására, megértésére és velük közösen fejlesszük társaságunk működését.
A bevezetett minőségirányítási rendszert a versenyképességünk, valamint a megrendelők bizalmának és elégedettségének növeléséhez egy nagyon fontos eszköznek tekintjük.
A megszerzett bizalmat pedig, a rendszer követelményeinek következetes betartásával és szakmai tudásunk továbbfejlesztésével kívánjuk tartós, stabil és kiszámítható, társaságunk jövőjét biztosító kapcsolattá alakítani.

 

Uniós támogatásból valósult meg az ÖKOTECHNIK Kft. Telephely fejlesztése Szolnokon

 

Az Ökotechnik Kft. 19,2 millió forint uniós támogatást nyert – az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával – a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 42 448 900 forint összköltségvetésű beruházás keretében új saját szerelőműhely került megépítésre, az alapinfrastruktúra kiépítésével, melynek köszönhetően nő a vállalkozás versenyképessége, továbbá megtarthatott 5 fő munkahelyet és 3 fő új munkahelyet is teremt.

Az Ökotechnik Kft. elsősorban a környezetvédelem, a szennyvíztisztítás és ipari létesítmények gép-berendezéseinek forgalmazásával, a gépek szervizelésének ellátásával foglalkozik. Korábban bérleményben volt kénytelen elvégezni az értékesített gépek garanciális illetve a garancián túli szervizelését, karbantartását, javítását. Nagyméretű termékek mozgatására nem volt lehetőségük. A dolgozók higiénés kiszolgálása sem volt a mai kor igényeinek megfelelő. A bérelt telephellyel kapcsolatos problémák az új telephely kialakítását tették szükségessé.

Az új telephelyen egy 215,69 m2 új, saját könnyűszerkezetes szerelőműhely került megépítésre, részben daruzható kivitelben, anyagraktárral. A használati, illetve fűtéshez szükséges meleg víz előállítására napkollektorok kerültek felszerelésre.
A fejlesztéssel egy korszerű üzem létesült, mely növeli az Ökotechnik Kft. versenyképességét és ezáltal 3 fővel tudja emelni a foglakoztatási szintjét is.

 

Átadás
Átadás
Átadás
Átadás
Átadás
Átadás